Follow:

Noelia thames oorhangers

 photo 2016Republicamoda1a_zpsy8obnoro.jpg
Sieraden! Jaaa ik heb een nieuw sieraden. Afgelopen dagen viel een envelopje op de mat met daarin de oorhangers die ik vandaag aan jullie showen.

 photo 2016Republicamoda1aa_zpsl4o2sojs.jpg
De oorhangers is van het merk Noelia Thames. Ik vind het leuk om nieuw merk te ontdekken. Deze Noelia Thames oorhangers zijn een roségoud vergulde en hangt er drie gemixte stenen in verschillende kleuren.

Noelia Thames is een jonge Argentijnse ontwerpster. Haar sieraden zijn geïnspireerd door de kleuren op Ibiza eiland.

 photo 2016Republicamoda1aaa_zpssdptrslw.jpg
Voor mij persoonlijk zijn de knopje is best groot, lekker opvallen. Hij is niet zwaar om te dragen.

 photo 2016Republicamoda1aaaa_zpswqpkykp6.jpg
Voor dagelijks is too much vind ik. Ik ga deze prachtige oorhangers voor gelegenheid dragen. Je kunt ze te combineren met de bijbehorende armband en ketting. Ik zou zeggen, check voor meer prachtige Noelia Thames sieraden op webshop Republica Moda

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like