Follow:

Parfum : Bershka

2020-Bershka-Parfum9a

Love Parfum en liever meer en meer hebben. Tijdens sale seizoen heb ik dit jaar geen kleding gekocht maar wel parfums. Meestal kocht ik bij de zara maar ik wil ook parfum van andere kleding merk ruiken. En het was geluk aantal parfum van het merk Bershka gescoord. Oh …i love sale.Eau de toilette Together always (50ml) €15,99

2020-Bershka-Parfum9ac Een bloemig bouquet van abrikoos en perzik op een bloemig hart van abrikoos en jeneverbesbladeren. De fluweelachtige achtergrond van katoenbloemen en muskus.
Het ruikt op mijn huid naar zoetig bloemig geurtje. Het was afgeprijs van €15,99 naar €€7,99

Eau de toilette White Romance (50 ml) €9,99

2020-Bershka-Parfum9ab De noten : Ananas, bergamot, aardbei, bosvruchten, fresia, heliotroop en karamel.
Het ruikt zoet maar niet te overheersen. De karamel is aanwezig. Ik kocht hem €5,99

Eau de toilette (30ml) €7,99

2020-Bershka-Parfum9ad de toilette Gourmand Een fruitige geur met tonen van guave, nectarine en sorbet van rode bessen, op een basis van hibiscus en lotusbloem.
Luchtig fruitig en frisse geur met iets zoetig.

Eau de toilette Oriental Een oosters parfum met tonen van lychee, perzik en pruim, gemengd met andere accenten van lelie, oranjebloesem en irisbloemen, op een basis van amber, vanille en karamel.
Bij deze is het moeilijk te beschrijven. Het is zoet bloemig maar toch niet overheersen zoet, alleen langzamer ruik ik iets meer richtig naar muf geurtje of naar oude parfum die niet meer gebruiken.

Eau de toilette Fruity Een fruitige geur met tonen van kokosnoot, meloen en kokosmelk, gemengd met andere accenten van mimosa, amandelbloesem en witte bloemen, op een basis van vanille, muskus en iris.
De kokosmelk is goed aanwezig met vleugeltje zoetig vanillie.

Eau de toilette Floral Een frisse citrusgeur met zachte noten van houtachtige roos, muskus en vanille.
Frisse citroen geur is aanwezig.

Ik kocht deze vier eau de toilette in de sale van €7,99 naar €5,99. Ik vind ze alle vier lekker geuren behalve die oriental, je moet wel die geur echt goed aanwennen/van houden. 2020-Bershka-Parfum9aaaaa Ze ruiken lekker, behalve die oriental moet ik echt even aanwennen. De verpakking is ook leuk. De eau de toilette zit in een simpele flacon maar bij elke flacon staat eigen tekst. Ik ben dus parfum rijker. Heel blij dat ik parfum Bershka hebben. Mijn nieuwsgierigheid van dit merk is uitgekomen. Alleen jammer de geuren vervliegen snel dus gerust opnieuw spuiten. Nu ben ik nieuwsgierig naar andere Bershka geuren en ook andere merken zoals Pull & Bear, Stradivarius. Hopelijk binnenkort kan ik ze kopen/bestellen. Zo benieuwd naar.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like