Follow:

Parfum : Mashq eau de toilette

2020-Mashq6a

Ik ben dol op Parfum. Het maakt mij niet uit dure parfum of goedkope parfum. Graag wil ik wel ze ruiken. Het liefst natuurlijk de dure parfum maar tja ik kan het nog niet betalen. Dus zoek maar prijs die ik kan zelf betalen onder de honderd euro. Als ik toch budget parfum zag, koop ik toch meestal niet gelijk, hoewel ik nieuwsgierig ben naar de geuren. En vandaag laat ik je 5 budget parfum zien. Kijk je mee2020-Mashq6aa Een tijdje geleden heb ik aantal onbekende naam van de parfum bij de Action gezien en ik heb in de winkel een van hun op hand gesprayd en het ruikt best lekker. Ik kocht ze niet. Toch speet dat ik ze niet heb gekocht. Het blijft dus in mijn hoofd hangen. Alleen weet ik niet meer welke geur die ik heb gespoten ha..ha… Dus besloten als ik weer bij de Action ben, ga ik ze kopen en toen ik bij een Action winkel was, zijn de parfum niet meer. Maar gelukkig zijn er genoeg Action filialen. 2020-Mashq6aaa Daar heb ik alle Mashq eau de toillete collectie gekocht. Alle 5 dus en even googlen want ik wil graag weten de noten van alle parfum en terecht op de website Diamo Cosmetic. Daar lees ik de noten van de parfum. Van link naar recht:
– Mashq Sensuel (bergamot en saffron) – Het ruikt licht fris en licht warm. Het vervliegt helaas snel.
– Mashq Wonder Rose (Roze en musk) – Het ruikt naar roze, de roze geur is sterk aanwezig. Het blijft redelijk goed hangen.
– Mashq Rouge (bloemen en saffron) – Het is zoet bloemig geur. Zoete geur is goed aanwezig. Het blijft redelijk goed hangen.
– Mashq Éternelle (fruity en bloemen) – Een fris zoet geur. De geur blijft redelijk lang hangen.
– Mashq Gold Paradise (vanilla, cocoa and tobacco) – Zoete geur met vanilla vleugeltje. Het blijft de geur redelijk goed hangen.


2020-Mashq6aaaa Mashq eau de toilette zit in een aluminium flacon met plastic dopje. Bij elke flacon heeft eigen kleur en prachtig illustratie. Mijn favorietes zijn de Rouge, Éternelle en Gold Paradise. In algemeen blijven de geur redelijk goed lang hangen, zorg dus dat je de geur gedurende de dag om het opnieuw op te sprayen. Dankzij aluminium flacon kan je ze in je beauty tas doen. Ik heb er wel zin in andere budget parfum testen (heb gezien bij de zeeman, bigbazar, Turkse winkel en winkeltje hier in de buurt), graag natuurlijk wil ik ook bekende parfum merken ook testen. Ik kocht deze parfum bij de Action, € 1,79 per stuk.

Ben je al bekend met deze parfum?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like