Follow:

Mistero Milano Gel nagellak

2021-Mistero-Milano1aa

Hoi..hoi! Hoewel ik minder mani monday posten, draag ik weg hoor de nagellak en of gel nagellak. Gel nagellak is al een tijdje bekend voor mij maar gel nagellak van het merk Mistero Milano. Een tijdje geleden ontving ik een pakketje met daarin gel nagellak producten. In deze blog laat ik jullie zien.2021-Mistero-Milano1a In het pakketje zit er alle producten die ik nodig heb zoals nail prep, primer, base coat, top coat, gellak en UV / LED lamp. 2021-Mistero-Milano1ab Ik volg instructies op de Mistero Milano webshop “hoe je gellak aanbrengen”.
Na mijn nagels gewassen, gevijld, schoongemaakt, breng ik alle eerste Nail prep om vrij van vet. Daarna breng ik de primer aan. Vervolgens breng ik een dunne laag base coat aan, onder de UV/Led lamp in 30seconden. Daarna breng ik gellak aan en weer onder de lampje in 30 seconden. Als het nodig is, breng nog een laag gellak aan en weer onder de lamp voor 30 seconden. Als laatste de top coat en heb ik onder de lamp in 60seconden. En Tada…klaar! Je hoeft niet te vegen. Het droogt het goed.

Daarna smeer ik gelijk mijn nagelriemen met een nagelremolie en hand crème dat doe ik zoals wat ik altijd doe. 2021-Mistero-Milano1ad Mistero UV/LED lamp 24W zit in een doos. Er zit een LED/UV lamp, USB-kabel. Aan de achterkant van de doos vind je informatie en plaatje hoe led/UV lamp eruitziet. Ik vind erg handig UV/LED lamp, makkelijk om op te bergen, plat en met USB-kabel, geen batterijen nodig en vooral ruimte voor alle vingers onder de lamp. 2021-Mistero-Milano1add 2021-Mistero-Milano1ac Ik heb drie kleuren gekozen: 1264 into the dark night, 1225 Neo-Meteo en 1246 Quick Hand. 2021-Mistero-Milano1225 1225 Neo-Meteo is een felle licht groen geel tint. Echt opvallende kleur. Leuke kleur voor in de zomer maar ook voor sombere weertje. In twee lagen dekt goed. 2021-Mistero-Milano1246 1246 Quick Hand is een klassieke groene kleur, denk aan herfst en lente seizoen. Een laag dekt goed. 2021-Mistero-Milano1264 1264 into the dark night is een donkerblauw kleur met subtiele glitters. De kleur denk nachtlucht met sterren en vuurwerk. Prachtig! Een laag dekt goed. 2021-Mistero-Milano1aa Ik ben heel tevreden over Mistero Milano gellak producten. Nu lockdown of die thuiswerken kan je jezelf thuis gellak manicure doen. Ik vind het zelf erg leuk om te doen en vooral nu heb ik niet zo veel tijd om snel andere kleur op nagels te doen. De kleuren dekken in een en twee dunne laagje goed. Het blijft de gellak mooi zitten. Ideaal als je geen tijd om andere kleur weer te doen. Op de site kan je gellak starterset Mistero Milano of losse gellak, base coat etc bestellen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply nicole orriens

  Wat een grappige flesjes! Zo zie ik nagellak niet vaak.

  15 January 2021 at 11:54
 • Reply Melanie Hoogvliet

  voor mij echt veel te veel werk maar de kleurtjes die zien er super tof uit!

  15 January 2021 at 09:53
 • Reply corrina

  De kleurtjes wauw. Ik ga 1 x per maand naar de nagelsalon en zit daar lekker relaxe met bakkie koffie kletspraatje en na 2 uur weer mooie nagels

  15 January 2021 at 08:55
 • Reply henk

  wel een heel gedoe, met zo;n apparaat, maar ja, ben dan ook een man en vooral praktisch ingesteld;-)

  13 January 2021 at 15:23
 • Reply Jouvence

  Hoe lang blijft het goed zitten en hoe haal je het eraf als je een andere kleur wilt?

  13 January 2021 at 15:17
 • Reply Caroline

  De kleurtjes die je hebt gebruikt zijn erg aansprekend! Ik hou van nagels lakken en dan het liefst met gewone ouderwetse nagellak. Daar varen mijn nagels en mijn mood het beste bij.

  13 January 2021 at 14:33
 • Reply Lindaschrijfthetop

  Wat handig dat je thuis het nu zelf kunt doen.

  13 January 2021 at 10:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge