Follow:

Nails : Be loud bright on

Goede morgen! Gisteren regende dus wij kunnen naar buiten. Mijn plan was om de herfstbladeren weer verzamelen voor naar peuterzaal. Gelukkig hebben wij al verzameld toen herfstvakantie, alleen de bladeren zijn droog geworden. Op peuterzaal ging ik met andere moeders herfstmobiel maken.

Vandaag kunnen wij ook niet naar buiten want onze nichtje komt langs gezellig met Djess samen spellen. De bakmix heb ik gisteren bij Lidl gekocht dus misschien gaan wij samen lekker koekjes samen maken. Het lijkt mij leuk. Trouwens deze nagellak draag ik toen ik naar workshop @ Djasa `s huis ging.

 photo 2013dhNails4nov1a_zpsae4003e4.jpg
 photo 2013dhNails4nov1bb_zpsd51aa064.jpg photo 2013dhNails4nov1b_zps958390b8.jpg photo 2013dhNails4nov1aa_zpse6a95592.jpg
Sally Hansen – bright on heb ik bij bigbazar gekocht (artikel shoplog) en Be loud heb ik bij Kruidvat gekocht.

Share
Previous Post Next Post

You may also like