Follow:

Paris Memories Lipstick

Bij big bazar zag ik deze lipstick. Ik denk aan een van mij favoriete things Lavertu lipstickArtikel. Ik dacht toen hei…leuk voor extra. Er zijn meerdere kleuren maar ik koos voor de blauwe kleur. Ik ben best benieuwd welke kleur wordt op mij lippen.

 photo ParisLipstick1a_zps2ba04502.jpg
 photo ParisLipstick1aa_zps178a4aae.jpg
 photo ParisLipstick1aaa_zps216741ef.jpg
Maar toen ik op mijn lippen smeren wat stink zeg! Ik word duizelig van dus ik pakte snel tissue en snel maakte ik mij lippen schoon. Een paar dagen later smeerde ik weer op mijn lippen want ik wil op foto`s zetten voor artikel (dit artikel dus 😉 ) en de geur ruik ik nog steeds. Snel op foto`s zetten en snel verwijderen. Omdat ik nog nieuwsgierig ben, smeerde ik de volgende dag maar smeer ik snel eroverheen andere lipstick en ik ruik de geur niet meer..gelukkig! Maar ik zal hem niet meer kopen…bleh die geurtje. Ik weet het niet meer precies hoeveel hij kost…als goed is onder twee euro.

Ken je deze lipstick al?

Share
Previous Post Next Post

You may also like