Follow:

Garnier Loving Blends Solid Shampoo bars en Conditoner

2022-Garnier-Solid-Shampoo8a

Hoi.hoi…! VOL VAN VERZORGING VOOR JE HAAR, VRIJ VAN PLASTIC AFVAL VOOR DE PLANEET. Geïnspireerd door de meest iconische blends, heeft Ultra Doux al zijn expertise gebundeld in de creatie van het merk haar eerste assortiment Solid Shampoos. Alle verzorging, schuim en romigheid van een vloeibare shampoo, met een 100% biologisch afbreekbare kartonnen verpakking zonder plastic afval. Gemengd met 94% plantaardige ingrediënten, bieden de Ultra Doux Solid Shampoos unieke verzorgende en zachte recepten om de natuurlijke schoonheid van elk haartype naar boven te brengen. Zonder conserverings- middelen, zeep en siliconen voor een natuurlijk gevoel, zijn alle formules tot 99% biologisch afbreekbaar. Plus snelle spoeltechnologie om ook water te besparen!

Garnier Loving Blends Solid Shampoo bars

2022-Garnier-Solid-Shampoo8aa 2022-Garnier-Solid-Shampoo8aaa Garnier Loving Blends Solid Shampoo bestaat uit vier varianten, Herstellende Solid Shampoo (Honing Goud), Verzachtende Solid Shampoo (Milde Haver), Intens Voedende Solid Shampoo (Avocado olie), Solid Shampoo Nourishing (Argan & Cameliaolie). Ze bevatten 94% plantaardige oorsprong. Ze ruiken lekker en het schuimt goed. De haarzeep gaat even lang mee als twee 250 ml shampooflessen.

Garnier Loving Blends No Rinse Conditoner

2022-Garnier-Solid-Shampoo8b 2022-Garnier-Solid-Shampoo8bb Garnier Loving Blends Conditioner zijn ook in vier varianten: Herstellend (Honig Goud), Voedend (Argan & Cameliaolie), Intens Voedend (Avocado Olie & Shea Butter), Verzachtend (Milde Haver). Ze horen samen bij elkaar met de Solid shampoo. Ze ruiken ook lekker en ze bevatten 98% plantaardige oorsprong. Wat ik opval dat de dop niet meer zoals ik gewend ben. De doppen zijn plat maar je kunt nog ze laten staan op de badkamer. Na Solid Shampoo gebruiken, kan je deze conditioner zonder af te spoelen gebruiken. Dat is fijn en zero water waste. De conditioner gaat even lang mee als twee 200 ml conditionerflessen.

Garnier Loving Blends Solid Shampoo en conditioner zijn in vier varianten beschikbaar, te koop bij de drogisterijen o.a. bij de Kruidvat, bol en op de Garnier webshop

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge