Follow:

Perfect Touch make-up

2020-Perfect-Touch7a

Hoi..hoi…! Al een tijdje geleden heb ik aantal make-up producten van het merk Perfect Touch maar ik had nog geen tijd voor om te bloggen. In deze blog laat ik jullie nu wel. Kijk je mee.Perfect Touch make-up Foundation #03

2020-Perfect-Touch7ab De foundation is vrij dik maar smeerbaar. De verpakking vind ik niet zo handig, een hard plastic. De kleur is match met mijn huidkleur en dekt het goed.

Perfect Touch make-up Eyeshadow #09

2020-Perfect-Touch7ac Perfect Touch make-up Eyeshadow zit in een simpele verpakking met doorzichtige deksel. De palette bevat 3 mooie tinten in levendige kleuren van licht tot donkere kleuren met glans/shimmers oogschaduw. Alle kleuren zijn gemakkelijk te blenden.

Perfect Touch make-up Liptick – You Lift me up 10

2020-Perfect-Touch7ad Dankzij doorzichtige dop en de bodem van de verpakking kan je zien de kleur van de lipstick. En die kan je omhoog en laag draaien. Je hebt geen een puntslijper nodig. Handig dus. De lipstick is fijn om aan je lippen te brengen.

Perfect Touch make-up Face Powder 02

2020-Perfect-Touch7ae De verpakking is net als de oogschaduw, alleen bij deze de formaat iets groot. De kleur van de powder is match met mijn huidkleur dus ik kan deze powder voor dagelijks gebruiken. Soms draag ik geen foundation en met deze powder is genoeg.
Hieronder fullface 2020-Perfect-Touch7aa 2020-Perfect-Touch7aaa 2020-Perfect-Touch7aaaa Perfect Touch make-up producten zijn een hele fijne make-up producten. Ik heb ze een tijdje geleden bij bigbazar gekocht en ik wil weer wat nog halen voordat lockdwon maar helaas verkoop de bigbazar deze producten niet meer.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like