Follow:

Perfume : Zara a Parfum collection

2021-Zara-Aperfumcollection3a

Hoi..hoi…! Al lang ben ik dol op perfume. En toen kocht ik graag natuurlijk luxe merken zoals Dior, YSL etc. Maar de laatste tijd alle merken van goedkope tot dure merken zijn welkom. Mijn eerste zara parfum dacht ik dat ik van een collega had gekregen en het was lekker. Sindsdien kijk ik regelmatig naar Zara webshop. Vandaag heb ik twee perfum van Zara. Lees je mee2021-Zara-Aperfumcollection3ab Zara a Parfum collection Indigo Mohair is volgens Zara Bloemige luchtje.
Noten: peer, roos en cederhout.

Bij mij ruikt deze geur naar fruitzoet met een beetje frisbloemig. De zoete geur is niet aanwezig. Eigenlijk is niet echt mij geur. Hier moet je wel van houden. 2021-Zara-Aperfumcollection3ac Zara a Parfum collection Nude Cashmere is ook volgens zara bloemige parfum.
Noten: bergamot, neroli en muskus.

Ik verwacht dat deze geur warm zou zijn maar het is een lichte, frisse en bloemig geur met vleugeltje warm aanwezig, niet te overheersen. 2021-Zara-Aperfumcollection3aa Er zijn vier of drie geuren uit deze collectie. Ik heb twee gekocht want de andere is uitverkocht. Beide geuren heeft eigen kleur, wel hetzelfde zwarte dopje in de bal vorm. Ik heb deze in de sale gekocht. Weer twee perfumes rijker. Op naar volgende zara perfume en andere perfume merken.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like