Follow:

Borotalco Intensive Anti Wetness

2021-Borotalco72uur11a

Hoi..hoi..! Uit Fitbox ben ik bekend met dit merk “Borotalco“. Ik heb ze elke dag en ik ben erg tevreden over. Ik ben niet zo van deo spray maar na een elke dag gebruik, ben ik ook toch blij met spray systeem vooral handig voor onderweg. Maar nu blog ik andere versie van Borotalco. Lees je mee2021-Borotalco72uur11aa Toen ik bij de Kruidvat was, zag ik dat Borotalco nieuw verpakking heeft. Die ik nu gebruik is de verpakking van glas. Maar nu zie ik in de winkel dat in plastic verpakking zit. Dat trok mijn aandacht, na twijfelen welke ga ik kopen, besloot ik toch de rode variant te kopen. Deze variant is Borotalco Intensive Anti Wetness en daar staat 72uur. Zo dat is wel lang en ik ben natuurlijk erg benieuwd naar. De groene is ook lang genoeg maar als de volgende dag je niet douchen dan begin de nare geur er komt uit. Bij deze dat heb je geen last van. Alleen wat ik een beetje minder fijn is dat het droogt niet zo snel. Verder is deze heel erg fijn, geen zweten en geen nare geuren gedurende meer dan 24uur. Ik ben erg tevreden over. Dit wordt ook een van mijn favoriete deo. Ik denk dat ik de spray zou aanschaffen. Bij Kruidvat meestal is er actie dus ik zal in de gaten houden. Ben je bekend met dit merk?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like