Follow:

Philips PowerPro Compact stofzakloze stofzuiger

 photo 1458824796323_zpsmgjpgips.jpg
Een paar weken geleden hoorde ik niet prettig geluidjes tijdens stofzuigers. Toen ik de stofzuiger opende, is er losse onderdeel aan de binnenkant. De vacuum cleaner zak zit niet meer goed vast. Er lagen dus stoffig buiten de vacuum cleaner…bleh! Het is tijd dus voor nieuw stofzuiger.

 photo PicsArt_03-24-02.43.13_zpsmdrzsqyc.jpg
Voeige week, na wij boodschappen hebben gedaan, gingen wij even langs Blokker hier in woon wijkcentrum. Daar stonden een paar stofzuiger van een paar verschillende merken. Vorige hebben wij van merk Bosch en dit keer willen wij andere merk met redelijk prijs als maar goed werkt. Onze oog vielen op merk Philips want hij heeft geen stofzak nodig en hij was in actie. Het lijkt mij ideaal maar hoe werkt? Wij vroegen aan een Blokker medewerker en ze legde ons uit. Het werkt simpel dus wij kochten hem. (Zie vlog filmpje hier)

 photo PicsArt_03-24-02.45.14_zpsrsshlmvs.jpg
Met eenvoudig door deze knop (zoals op de foto) te drukken, kan je de vacuum bakje eruit halen en alle vieze dingen in de prullenbak weggooien. En de blauwe gedeelte kan je er uit halen en wassen als hij echt echt vies is.

Dit stofzuiger heeft twee systeem voor tapijt en laminaat. wat ik alleen jammer vind dat het snoer aan de korte kant is ( 5 meter) daardoor elke keer los van de stopcontact tijdens stofzuiger als ik de stofzuiger verder trek. Dat is wel een beetje irritant. Hij zuigt prima en glijd fijn en de geluidje is ook heel fijn, niet te hard en niet te zacht, niet storend vergelijken dan vorige stofzuiger. Maar van mijn mocht hij zonder geluidje. En dankzij de extra lange ergonomische handgreep kan je de kleinste hoekjes bereiken. De stofzuiger is niet zwaar daardoor voor de meeste mensen ook makkelijk mee te tillen op de trap.

Meer informatie over philips-fc9323

Hoewel de snoer een beetje kort en los uit de stopcontact (niet altijd) als ik hem trekt tijdens stofzuiger ben ik blij met dit stofzuiger dankzij niet hard geluidje en met een fijne 3-in-1 TriActive+ mondstuk en ideaal dat je geen zakken meer hoeft te wisselen. Wij kochten hem bij blokker in de actie.

Welke stofzuiger gebruik je?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Deze post bevat Affiliate links
    

Share
Previous Post Next Post

You may also like