Follow:

Photo a day july 05, 2012 : On the floor

Djess is erg warm en kotsen. Na middagdutje lag Djess op mij en weer slapen. Ik kon niks doen. Voordat pappa thuis, werd Djess wakker maar geen glimlacht op zijn gezicht. Nog lekker op mijn lichaam krullen. Op pappa stoel heb ik toch even ogen dicht gedaan (niet slapen, alleen ogen dicht) en Djess naast mij lag. Pappa thuis kan ik snel koken, lekker aardappels en snijboenjets van ma pa en garnalen. Djess wilde niet eten en drinken. Wij waren vergeten dat geen yoghurt geven en toen kotste Djess. Gelukkig wilde Djess drinken 7UP en ook gewone water.

Na avondeten fietste ik naar wijkcentrum om wat voor Djess te kopen die vanmorgen wilde. Bij Zeeman kocht ik die om Djess vrolijk te maken. En ja…daar schijnt weer onze zonnetje ..de glimlacht van Djess maak mij toch heerlijk hoewel Djess nog warm is.

Op de vloer lagen oude bed van pappa. Na zestien jaar moet pappa Arjo afscheid nemen van zijn bedje. Bedankt voor jullie beterschap voor Djess. Love you all!

En hoe was bij jullie vloer?
Photo a day july 05, 2012 : On the floor

Share
Previous Post Next Post

You may also like