Follow:

New in : Polar Blue Blue polarized bij Zonnebrillen.com


Het is zomer…ok de zon schijnt nog te weinig maar zomer niet compleet zonder zonnebril. Eerlijk is het lastig om uit te kiezen die voor mij past. Zoals jullie weten ben ik een mens die best vrij platte neus heb 🙁 Na een tijdje rondsnuffelen heb ik voor Polar Blue Blue Polarized gekozen. Op 4 july besteld en gisteren heb ik hem ontvangen. Dat is snel!Polar zonnebril zit in een lederen etui zodat ik fijn om hem in de tas mee te nemen en heel handig zat er ook een poetsdoekje en ook de Polar fabrieksgarantie.


De zonnebril zelf is lekker licht gewicht dus fijn voor mij persoonlijk. Met ingezette kristallen rondom het Polar logo en de ronde vorm van het blauwe montuur maken de bril extra vrouwelijk. Het is fijn zonnebril maar als ik glimlacht raken ze mijn wangen omdat mijn neus plat is 🙁
De lenzen zijn onder iets lichter dan boven en de zonnebril biedt volledige bescherming tegen UV-straling. Ik ben klaar als de zon schijnt.

Deze Polar zonnebrillen zijn te koop bij Zonnebrillen.com en is nu in de aanbieding van €59,00 voor €49,00. Via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of onder rembours kan je betalen. Gratis bezorging in Nederland en België boven €50,00 , daaronder zijn deze €5,00 per bestelling. Bestel je je zonnebril voor 16.00 uur dan heb je deze vaak de volgende dag al in huis!

Share
Previous Post Next Post

You may also like