Follow:

Photo : Close up Ijs

Close up
Wakker worden en keek naar buiten, lagen er ijsje. Djess en ik gingen even buiten, gewoon in de de tuin. Hoewel Djess nog niet 100% fit is, heeft er wel toch zin in om alle ijsje af te breken. Dan ik even bezig met mij derde ogen. Mijn DSLR 600D + 40mm + Close up filter+10. Vandaag show ik aantal foto`s die ik gisteren heb gemaakt. Nier spectaculair maar toch graag show ik ze aan jullie

Close upClose upClose upClose upClose upClose UpClose Up

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Deb

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden!
  Deb´s last blog post ..ILNP Interstellar

  08 January 2017 at 15:03
 • Reply Marguerita

  Wauw, prachtig! Heel mooi gedaan. Heb je een speciale stand op je fototoestel gebruikt? (die closeup stand met dat bloemetje?)
  Marguerita´s last blog post ..Sale shoplog met veel Tumble

  08 January 2017 at 09:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge