Follow:

Photo`s : Mijn mini fotografer in actie

Djess spel altijd met pappa camera en ik wist toen het wel dat de camera aan maar ik wist het niet in de film stand. Ik veranderd naar andere stand. Dan ik liet hem welke knopje moet drukken om foto`s te maken. En dan Djess kan niet meer stoppen als Djess pappa camera bij de hand. Aan en dan de de knopje drukken maar iedere keer zijn handje voor de lens. Dan zei ik tegen hem…jou hand niet voor lens Djess want de lens is best gevoelig ..straks kan je niet de lens openen en foto`s maken. Af en toe vast Djess de camera goed maar weer de vinders voor de lens. Goed…ik laat Djess weer weten. Dan probeerde Djess zijn hand/vinder niet meer voor de lens. Benieuwd naar de foto`s die Djess heeft gemaakt…
Untitled
Canon 600D+50mm/1.8
Hier zijn de foto`s
Untitled
Canon Powershot A2200

De foto`s zijn best mooi vind ik. Er zijn wel een paar mislukte foto`s. Logisch want Djess klikt zomaar …nog niet echt focus naar de object. In dit geval wil Djess nu wat foto`s maken.

Djess vind het erg leuk om te doen. Elke keer weer…mamma pappa topo…Aan en met glimlacht op zijn gezicht..klikt..klikt…aaah…mijn mini fotograaf toch…wat cute toch?!

Share
Previous Post Next Post

You may also like