Follow:

Pimp mijn spike oorbellen

Goed morgen! Een tijdje geleden heb ik deze oorbellen maar ik draag ze nog niet want ik vind ze best te lang. Toen ik op een blog een spike oorbellen zag..hei ik kan mijn spike oorbellen pimpen. Gisteren was ik aan de slag en je kan zien wat heb ik gedaan met deze spike oorbellen. Er hangen drie lange met heen en daar spikes. Ik heb twee eruit gehaald en van deze maak ik een paar sieraden zoals oorbellen, hangertje en een armbandje. Benieuwd….


Untitled
Het wordt een spike oorbellen en genoeg lang geworden.
Untitled
De andere wordt hangertje. De ketting heb ik bij Xenos gekocht (lang maar ik heb kort gemaakt)
Untitled
Nog de andere wordt een armbandje
Untitled
Als laatste laat ik een lange spike gewoon hangen.

Voor de bezoekers die geinterreseerd in spike oorbellen, hen ik deze oorbellen op ebay gekocht US 1,89. Deze ebay verkoper

Nu heb ik een setje spike sieraden 😉 Wat vind je?

Share
Previous Post Next Post

You may also like