Follow:

Prachtig sieraden – ikbensieraden.nl

 photo 2015IkbensieradenNL1a_zpsmarsjyc2.jpg
Sieraden als accesories om je outfit compleet te maken. Wij zijn gek niet alleen op beauty producten maar ook voor heel erg leuk en prachtige sieraden. Vandaag show ik drie prachtig sieraden van ikbensieraden.nl

ikbensieraden.nl is een webshop met prachtige sieraden die je zoek van armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en nog veel meer.

 photo 2015IkbensieradenNL1abbb_zpsrbv7ssbf.jpg
Zilveren ketting inmitatie parels. De lengte is perfect en met eenvoudige manier kunt je de lengte zelf bepalen. Wil je kort ketting dan trekt voorzichtig de parels meer en of andersom dan laat de parels dichtbij de andere hanger hangen.

 photo 2015IkbensieradenNL1abb_zpsbrzwz6hl.jpg
Met deze manier vind ik niet zo fijn want je kunt hem kwijt.

 photo 2015IkbensieradenNL1ab_zps9n7medpr.jpg
Met deze style vind ik fijner want de parels zit goed vast. Voor deze mooie zilveren ketting betaal je €13,59.

 photo 2015IkbensieradenNL1adddd_zpss4yzczaf.jpg
Natuurlijke turkoois steen ketting hanger Frisse Turkoois kleurtje met zwarte aders. De vorm van de pendant isstaafje met driehoekige van beide kanten. Een van andere kant is er een zilver plated omhulsel met een oogje waardoor je deze kan dragen als ketting. Volgens informatie “Turkoois” is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Wat super leuk is dat de hanger een gratis ketting erbij krijg als je hem besteld. Voor deze prachtig ketting hanger betaal je €11,45 incl. ketting.

 photo 2015IkbensieradenNL1addd_zpsujg7ahtu.jpg

 photo 2015IkbensieradenNL1add_zpsnt1cbp94.jpg

 photo 2015IkbensieradenNL1acccc_zpsmtqd8ftf.jpg
Zilveren oorbellen holle vier bladen gelukkige klover Echte Klavertje blaadjes is niet makkelijk te zoeken in het gras. Je moet echt geluk hebben. Maar geen zorgen want er bestaat als sieraden in de vier klavertje vormpje. De oorbellen is van Sterling 925 Zilveren. Hopen maar dat geluk brengen. De oorbelen is simpel maar ik vind ze mooi. Deze mooi zilveren oorbelen kost €13,59
 photo 2015IkbensieradenNL1acc_zpswl0qyw6c.jpg

Stuk per stuk zijn de sieraden prachtig en je kunt ze voor dagelijks outfit compleet te maken. Nog sieraden nodig om je outfits af te wisselen of voor cadeautje te geven, kunt je terecht op ikbensieraden.nl. Bij ikbensieraden.nl wordt gratis verzonden via PostNL in een luchtkussenenvelop of liever je met pakket dan betaal je voor slechts €5.95 verzendkosten. Betaalmethode zijn via IDEAL of AfterPay.

10% kortingscode ( 06CNFJ ) voor jullie

 
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like