Follow:

Project OW #1

Opruimen…opruimen… vorige artikel. Nu bedacht ik om andere titel gebruiken “Project OW“. OW betekent van Opruimen/Opmaken & Weggooien/weggeven. Ja… de producten die ik niet meer gebruik, ga ik opruimen hoewel nog half vol of de product(en) die ik niet fijn vind. De producten die ik fijn vind dat ga ze opmaken. Stap voor stap ga ik ze opruimen/opmaken/weggeven/wegdoen. Vandaag laat ik een paar zien welke beauty producten die ik ga wegdoen en ga opmaken.

Project OW

 photo 2015FProjectO1a_zps2a98788c.jpg
Hierboven producten bij elkaar die ik ga opmaken, wegdoen/weggeven en opgemaakt

 photo 2015FProjectO1aab_zpsa151b44f.jpg photo 2015FProjectO1aa_zps08cabfb5.jpg
De tas zitten er opgemaakte producten. Wattenstafjes – maandverband – Trind Nail repair – Mini mister parfum – Babor body lotion – Janzen handcremeROC deodorant – Nail remover – Minyak telonminyak kajoe putih

 photo 2015FProjectO1aaaaaa_zps29892378.jpg
Ik ga deze Opmaken : Kneipp badolie – TBS Morange showergel – Kneip douchgel – Nivea bodynilk honing (de cacao gaf ik aan mijn schoonmoeder – Ze wilt graag uittesten en mag opmaken) – Dr. Hauschka douchecreme-lavendel-sandelhout

 photo 2015FProjectO1aaaa_zps8ec09309.jpg
Ik ga deze Opmaken : Queen Helena masker – Himalay Herbal (oud maar ik heb geen last van dus ik ga hem opamken) – Liz early (ook oud) – Eucerin Ultra SENSITIVE Reinigingslotion – TBS moringa body lotion – Jessica Parker parfum Covet – Mini mister parfum (ik gebruik hem voor dweilen of veeg de stoffig met nat doekje dan spuit ik doekje met deze. Het wordt lekker ruiken de kamer 😉

 photo 2015FProjectO1aaaaaaa_zpscf23d91c.jpg
Opruimen, Weggeven/weggoien : Odina make-up remover (van de action) – TBS parfum life (niks mee met de geurtje, alleen geen mij geurtje) – De popje fleje ga ik leegmaken maar de fles ga ik bewaren want ze is cute 😉 – Loreal Shampoo en conditioneer – Kerastase shampoo

Share
Previous Post Next Post

You may also like