Follow:

Project OW #2

Vorige blogpost vertelde ik dat ik aan het bezig is met opruimen. Natuurlijk eerst eigen spullen die ik niet meer gebruiken zoals kleding, food (die ik niet lust zoals snoepjes) etc die hier gewoon alleen maar vol. Vandaag laat ik weer een paar die ik weggooien/wegdoen/weggeven (nog geen idee aan wie). Ik heb allemaal aan mijn schoonmoeder ingeleveerd. Dan ze kunnen aan andere/kennissen geven.

 photo 2015FebProjectOW2ab_zps0b75347b.jpg
Deze snoepjes zit in de Kerstpakket en ik lust ze totaal niet. Niet lekker…bleh!

 photo 2015FebProjectOW2ad_zpsaba7b067.jpg
Deze beauty spullen ongebruikt en half gebruik. Weggeven
 photo 2015FebProjectOW2ac_zps57cc5f4c.jpg
Gebruik bijna nooit, alleen zitten ze in de lade. Weggeven

 photo 2015FebProjectOW2aa_zpsc5501931.jpg
Mascara heb ik voldoende. Die weggooien omdat ze droog zijn.

 photo 2015FebProjectOW2ae_zps5dc1590c.jpg
Assecories : Riem, sieraden etc. Kleding valt het mee maar ik heb een paar plastics zakjes al in de schuur liggen. En rommel WK

Dat was het voor deze keer. Op naar volgende opruimen dingetjes

Share
Previous Post Next Post

You may also like