Follow:

Djess`s outfit : De beer

Op Weeklt Snapshot #3 liet ik jullie zien dat ik het pakketje ontvangen en een bear zit er in het pakketje. De beer van vrindenloterij. Dj droeg zachte broek die ik de print zelf gestempeld. Leuk he!

Vandaag ga ik DJ naar zijn zwemles brengen want zijn pap helpt zijn broer met verhuizen. Hopen maar dat het weer droog is en de wind rustig dan kan ik met de fiets. Gisteren had DJ zin in om naar zijn vakantiebesteming te gaan. Naar Ikea… nou ja..als maar kind happy he! wij gaan ervoor toch. Ik heb filmpje gemaakt maar helaas mijn laptop in schijf C is vol dus ik kan de alle filmpje niet bijwerken 🙁 Er komt wel vanmiddag wat foto`s 😉 en ook shop artikel komt er ook. Irritant dat mijn laptop vol is dan kan ik ook niet foto`s verkleinen. Gelukkig kan ik nog met Photoschape de foto`s verkleinen. Mandaag is weer schooldag. Dus…voorjaarsvakantie is vroobij en mijn plan om huis op te ruimen, is helaas neit gelukt in de vakantiedagen. En het weer was helaas ook niet zo leuk…somber en nat weertje…bleh!

Wearing : Allemaal van zeeman behalve de beer
21feb2015DJOOTD1aaa

21feb2015DJOOTD1aa21feb2015DJOOTD1aUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like