Follow:

Proud Mama – Bangle & Charm Armband

 photo 2017ProudMama1a_zpslmqh76qh.jpg
Met de stijlvolle sieraden van het Nederlandse label Proud MaMa laat je zien dat je trots bent. Van magische babybelkettingen tot hippe bangle-armbanden. Proud MaMa komt met twee prachtige nieuwe bangle-armbanden in zilver en rosé. Maar vandaag laat ik jullie vandaag twee armbandje o.a. een bangle armband.

 photo 2017ProudMama1ac_zpstl880i7u.jpg
Bangle Bracelet SILVER is gemaakt van verzilverd materiaal en in twee varianten in zilver en rosé. Ik ontvang de zilver bangle armband. Er staat de tekst ‘Proud MaMa’ op. De armbanden zijn verkrijgbaar in één maat en zijn heel licht buigzaam, waardoor ze altijd passen.

 photo 2017ProudMama1abb_zpsdyccjz8g.jpg
Beads armbanden CHARM diamond old pink is een prachtige kralen armband, geregen op elastiek. Deze armband is 18 cm lang en heeft een verlengstuk, waardoor de armband iedere vrouw past. Deze hippe beads-armbanden bestaan uit kleine glaskraaltjes en er hangt bedeltje in de varianten Lotus, Heart, Diamond, Star, Bow.

 photo 2017ProudMama1aa_zpspbx5iwpn.jpg
 photo 2017ProudMama1aaa_zpsobdfogcr.jpg
Hippe en trendy armbandje voor trotse mama`s. Bangle armband kan je in twee kleuren kiezen “zilver of Rose”. De beads-armbanden zijn in verschillende kleuren zoals antraciet, goud, transparant, grijs, mint en andere kleuren. De armbanden worden geleverd in een mooi organza zakje. De sieraden van zijn verkrijgbaar bij verschillende (online) winkels in binnen- en buitenland, Vind de verkoopadressen bij jou in de buurt.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like