Follow:

Pupa anniversary new chic forever 57 | BeautyBox


In Beauty Box april zit er een lipstick van Pupa “Pupa anniversary new chic forever (Black baccara 57)”. Vandaag laat ik aan jullie de kleur van de lipstick die ik heb.Leuk en bijzonder verpakking met daarin spiegeltje als je de de lipstick uit de huls haalt, Wel moet je opletten dat niet dat niet trekken, je moet de lipstick uit de huls glijden.De lipstick zelf is erg fijn en makkelijk aan te brengen, glijd soepel zacht over mijn lippen, lekker creamy. Het is geurloos dat vind ik prima. Het droogt mijn lippen niet maar het is geen long lasting lipstick. Ik vind het fijne lipstick

De Pupa New Chic Forever lipsticks 10th anniversary collectie kosten EUR 18,50 per stuk en het is tijdelijk verkrijgbaar. Er zijn er in 10 spectaculaire kleuren. Ben je al bezit met deze lipstick?

Share
Previous Post Next Post

You may also like