Follow:

Het Alfabet challenge perfum merken : N & O

2021-Perfume-NO11a

Hoi..hoi…! De volgende letter is N & O. Vorige alfabet klik A, B & C, D & E , F & G, H & I, J & K, L & M. Lees je mee2021-Perfume-NO11aaa

N : Narcis “Ambrée” (dames geur)

2021-Perfume-NO11ab Narciso Eau de Parfum Ambrée van Narciso Rodriguez is een Oriëntaals Bloemige geur.
Topnoten: Plumeria, Ylang-Ylang, Witte bloemen
Middennoten: Muskus, Amber
Basisnoten: Cashmeran,Vanille, Ceder

Eerste indruk ruikt hij apart, vind ik maar langzamer ruikt het lekker warme zachte en bloemige geur met een beetje zout en iets kruidig. Het blijft redelijk goed hangen.

O : Oscar de la Renta “Bella Essence” (dames geur)

2021-Perfume-NO11ac Oscar de la Renta “Bella Essence” is een Oriëntaals Bloemige geur.
Topnoten: Rode bes, Framboos, Grapefruit
Middennoten: Vanille, Roos, Jasmijn
Basisnoten: Ambroxan, Muskus, Patchouli
Van dit merk had ik ooit gekocht in de sale bij de kruidvat maar het beviel me niet. Ik kreeg toen een beetje hoofdpijn van maar misschien toch tweede kans geven. Want bij mij soms moet ik de parfum meerdere kans geven. Soms in het begin ruikt het niet zo wat ik verwacht maar als meerdere keren kans geven dan merk ik die lekker of niet. Niet altijd zo, op bepaalde geuren maar ik heb hem gelijk de parfum weggegeven. Tijdnes zoektocht naar het merk met letter O is het echt moeilijk. Ik kan nergens vinden met leuke prijs. Na deze parfum bestelde, ontdek ik andere merken zoals Otto Kern en oja oilily maar de laatste merk vind ik weinig te vinden. Ik heb toch spijt dat niet voor Otto kern parfum gekozen.
Ik ben bang dat parfum van Oscar de la renta tegenvalt maar toch heb ik tweede kans geven en zo steeds nieuwsgierig naar dit merk. En vanwege flacon heb ik voor deze gekocht.
Op mijn huid ruikt een fris fruit en bloemig met een beetje zachte zoet. Ik was bang voor maar gelukkig deze parfum van Oscar de la Renta bevalt me goed. Het ruikt best lekker en het blijft redelijk goed hangen. 2021-Perfume-NO11aa Zo dat was weer het alfabet challenge parfum merken. Op naar volgende letter dan is letter P & R. Helaas het merk met begin letter Q kan ik nergens vinden in Nederland, wel zag ik in USA van bekende artis Queen Latifah. Dus letter Q sla over. Volgende week letter P & R dus.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like