Follow:

Pure kristal deodorant

Untitled
Elke dag gebruik ik deodorant maar ik ben best kieskeurig om deodorant te gebruiken. Ik hou niet van deodorant met de geuren. Geef mij zonder parfume en alcohol. Ik heb wel last van zweten vooral als ik zenuwachtig en strakke kleding dragen. Mijn enige deodorant is van merk ROC – artikel.

In de box van Beautybox September2012 zit er deze deodorant PURE natuurlijke kristal. Toen…hm….ik heb ooit geprobeerd maar in een flesjes. Ja…kristals in flesje en water geven dan spray maar op je oksels. Helaas werkt het niet dus ik was twijfel om deze te gebruiken maar toch ben ik best nieuwsgierig dus vandaag laat ik jullie weten

Untitled
 photo 2013dhPure1aaaa_zps0d9a6203.jpg
Untitled
Best groot deodorant en onhandig vind ik want je kan niet hem overal mee te nemen of in je tas stopen. Maar wat ik fijn vind dat de deodorant natuurlijk en zonder parfum en alcohol bevat. En wat ik verbaasd me dat hij werkt prima want met die spray werkte helemaal niet. Hier heb ik geen last van onaangename geurtjes, wel zweten als je fiets of veel bewegen (logisch natuurlijk).

Pure – 100% Natuur Deodorant kost €6,99 meer info op starremedies.nl
Gebruik je maar een deodorant of meer? zo ja wat?

Share
Previous Post Next Post

You may also like