Follow:

Renesse dag 1 , 2 en 3

2019-Renesse1a

Het is nu maand September maar ik wil toch even onze zomervakantie posten. Dit jaar gingen wij op vakantie naar Zeeland. In hetzelfde huis hebben wij daar geslapen. Het is dus voor de 8ste keer wij daar vakantiehuis gehuurd. Mijn zoon hadden veel zin in. Dit jaar had ik geen grote camera mee, geen zin in. Ik maakte de foto`s dus met smartphone. Ik vind het stuk makkelijk om overal mee te nemen en snel als je foto wilt schieten. Voor de film heb ik vlog camera mee maar heb ik ook af en toe met smartphone filmpje gemaakt.OTW Renesse

2019-Renesse1aa Wij vertrokken met de auto. De auto vol met spullen van dekbedovertrek tot kleding. Net als vorig jaar namen wij eigen fietsen mee behalve kinderfiets, geen plek voor in de fietsdrager. Onderweg hadden wij probleem met de fietskar. De fietskar op mijn fiets is te zwaar dus elke keer bewegen. Wij besloten om even te stoppen en met touw de fietskar vastmaken. Het stuk veilig gevoel kregen. Dan reden wij verder richting vakantiehuis in Renesse. Aangekomen konden wij gelijk lekker eten (BBQ..yay!) En Djess speelde gelijk samen met zijn nichtje L. Het was best wel lekker weertje. In de auto heb ik challenge filmpje gemaakt, zie hier

Dag 1.

2019-Renesse8a4 Het is erg lief van Djess, altijd even naar ons kamer kwam om even te knuffelen. Heerlijk! De zon scheen, heerlijk ontbeten buiten dus wij gingen lekker naar het strand. Daar zoals altijd zat ik altijd in de tent. Ik vond het te warm, de zon precies boven mijn hoofd (krijg hoofdpijn van) vandaar dat ik zat onder de schaduw. Daar maakte ik filmpje zodat niet verveel, filmpje zie je hier. Het was leuk om video challenge te maken dus ik heb nog deze challenge video gemaakt. Voor dinner gingen wij BBQ en buiten eten.

Vlog Dag 1.Dag 2.

2019-Renesse8aa5a De kids spelden bal gooien met mijn man. De glijbaan huisje konden ze even bijkomen naar handrenner en zo veel mogelijk niet door de bal aangeraakt worden. Het lucht bewolkt en een beetje winderig dus besloten wij naar het centrum Renesse. Daar heeft Djess kleine vlagen gekocht. En natuurlijk lekker softijsjes gegeten. 2019-Renesse8aa5aa Langzamer werd het weer heerlijk, de zon scheen en de kids spelden lekker in de tuin. Na avondeten gingen wij naar Juliana Hoeve daar speelden de kids graag. Daarna fietsten wij richting het strand en lekker ijsjes gegeten. En dan gingen wij op het strand gewandeld voordat weer terug naar vakantiehuis. Heerlijk weertje was dat.

Vlog Dag 2.Dag 3.

2019-Renesse8aa6a Genot van het zon en tegelijkertijd ontbeet buiten. De kids demo want ze wilden graag fietsen voor hun huren. Deze dag gingen wij met drieen naar het stad Zierikzee. Daar was er markt en ook kermis. Mijn man en mijn zoon had sweaters gekocht op het markt. En wij gingen op een restaurant lunchen. Niet zo bijzonder pannenkoek. Daarna bezocht wij het oude gebouw en terugliep naar auto gingen wij het markt/kraam rondkijken en daar er was kraam vol met playmobile en ook er lego. Daar heeft Djess LEGO setjes gekocht. 2019-Renesse8aa6aa Toen wij terugliep naar het parkeerplek terug liep, zag ik in de bellybag geen vlog camera. Hoe kan dat? Ik heb hem al in de tas gedaan. Paniek en terug liep. Daar zag ik mijn vlog camera op het gras liggen. Gelukkig ..gevonden!Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like