Follow:

Soundlogic Vlog Camera

2019-Soundlogic-Vlog-Camera7aa Vloggen wordt steeds populairder. Zelf maak ik al lang filmpjes over shoplog, nail art, swatches etc. En dan maak ik filmpje toen Djess nog klein was en deelde ik op mijn Youtube kanaal. Nu maak ik ook weekvlog, vlog en vakantievlog. Om te vloggen heb je een camera nodig. Vandaag laat ik een vlog camera met kantelbaar scherm van het merk Soundlogic zien. Kijk je mee

2019-Soundlogic-Vlog-Camera7aaa
In de box zitten er vlog camera, oplaadbare batterij, en aantal accessoires o.a. handband, Waterdichte doos, USB kabel, etc. Instructieboekje
Hieronder unboxing filmpje met voorbeeld filmpje Camera met kantelbaar scherm is must have voor mij. Ik vind het erg handig als naar je zelf kan kijken tijdens filmen. Maar de meeste camera is erg prijzig, gelukkig heb ik een budget camera Soundlogic Vlog Camera met kantelbaar scherm gevonden.

Hieronder zet ik op rij specifiek van deze Soundlogic Vlog Camera die ik deze komt van Megamax.nl :
– Resolutie: 1080 x 720P; 640x480P
– 120 graden lens
– Schermgrootte: 2,5 “lcd-scherm
– Start automatische ontsteking
– Video opname / fotomodus
– Ingebouwde oplaadbare batterij
– Ingebouwde sd-kaartsleuf ondersteunt max. 32 gb
– Kit bevat: autolader (geen autolader, wel fietshouder)
– Zuig montagebeugel
– USB-synchronisatiekabel


2019-Soundlogic-Vlog-Camera7a Camera met kantelbaar scherm vind ik erg handig. En wat nog leuk is dat deze camera een kleine formaat heeft dan kan je hem makkelijk in je broekzak of tas overal mee te nemen. Ook kan je de camera met waterbeschermhoesje (meegeleverd) in het water filmen. Superleuk! In het water filmen heb ik nog niet geprobeerd. Wel heb ik volg filmpje gemaakt met deze camera, deze eerste filmpje. Als ik het scherm opendraai, hoor ik een geluidje daardoor maak ik een beetje zorgen om. Ik ben bang dat het kapot gaat, het blijkt dat het hoort. Wat ik mis in deze camera is dat er geen extra filmpje voor slowmotion en of snelmotion (zoals in smartphone maar je kunt die editen, ook heeft geen Wi-Fi en no touchscreen. Verder voldoet de camera aan verwachting. De kwaliteit van het filmpje (met 1 uur speeltijd (450 mah)) en de foto is prima voor budget camera. Ik ben er heel erg blij mee. Mijn zoon heeft ook eigen Djess youtube kanaal en vanwege kantelbaar scherm wil hij ook deze camera. Zoek je nog vlog camera met toppie prijs voor je zelf of je zoon/dochter, bestel dan deze camera op webshop megamax.nl.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like