Follow:

Renesse – day 7 (laatste dag)

Dear bloggie, Vandaag is de laatste dag op vakantie. Hoewel het weer niet zo woow was, hebben wij toch lekker genieten van onze vakantie. Lekker droog vandaag en scheen ook de zon, wel harde wind, niet te hard zoals gisteren. Samen met Eva, Jeannet en ik gingen even centrum in. Eva is bijna jarig dus cadeautje gekocht voor haar, maar ik heb zelf nog niet cadeautje voor haar. ik ga wel straks in Dordt. Klaar met middagdutje van Djess gingen wij even naar strand.

Morgen vroeg moeten wij het huis verlaten. Dus ik ga snel slapen en dan alle spullen morgen ga ik in de auto doen.
Renesse - day 7Renesse - day 7Renesse - day 7< Renesse - day 7
De wind was toch nog hard voor ons. Mijn haar werd wild van
Renesse - day 7Renesse - day 7Renesse - day 7
In het begin wilde Djess niet maar ik rende samen met hem naar het strand en Djess vond dat leuk.
Renesse - day 7Renesse - day 7

Share
Previous Post Next Post

You may also like