Follow:

Dagje uit : Efteling en videoblog

Goede morgen! Alle eerst willen wij Rinah bedanken voor Efteling kaarten.
Ja…! Dankzij Rinah kunnen wij dit jaar naar Efteling gaan. Voordat 11 uur reden wij richting Efteling. Djess heeft zin in want Djess weet het van toren dat wij zullen naar Efteling gaan maar nog geen idee wat is dat hi..hi… ik gelooft dat Djess wel een klein beetje via internet heb gezien. Het was niet goed idee om enge bewegende afbeeldingen en spannende geluidjes als eerste. Djess was gespannen en schreeuwde toen zag groot jin gezien. Arm Djess! Daarna zoeken wij leuke dingen echt voor Djess zoals de trein, de boot buiten en de mini trein die Djess zelf met zijn voetjes moest doen, papa Arjo helpt natuurlijk ook 😉

Wat Djess superleuk is dat Djess van mij truc als oleh-oleh hebt gekregen. Toch was gezellig dag en Djess heeft best genieten.

30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling
30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling30 october 2013 Efteling
Ik gebruik canon 18-55mm helaas werkt het niet als ik hem dichtbij doe. Gelukkig neem ik Canon 50mm dus ik kan een paar foto`s maken. Ik heb niet zo veel tijd om veel foto`s of elke hoek op foto`s vast te leggen. Want elke attracties kost tijd om in de rij te staan. Best druk overal. En bovendien gebruik ik ook af en toe camera van Arjo Canon Powershot A2200 en ook graag gebruik met samsung galaxy fame 😉 en heb maar twee handen 😉 Toch laat ik een paar foto`s zien die ik best goed gelukt.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nUD6HpvoKLA[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like