Follow:

Renesse vlog dag #3

2020aug3bbbbbbbb

Zomervakantie Renesse dag 3. Ik gebruik smartphone om de moment op de foto`s en filmpje vast te leggen. Kijk je mee2020aug3b
Het was maandag, het weer was bewolkt dus maar wij konden wij buiten zitten en of spelen aan de voortuin. De voortuin is ideaal. Djess en zijn pa speelden bal met fleswater. En daarna gewoon met bal speelden. 2020aug3bb 2020aug3bbb
En ik video maken in deze hoek. Ik heb unboxing Femmeluxe pakket video gemaakt, de video unboxing zie je hier. 2020aug3bbbbb
Daarna fietsen wij naar het centrum. Daar mocht niet meer aut`s langs en dat vinden erg prettig en ik wist het echt niet dat er water (net als in het centrum Dordrecht) maar mijn zoon zei dat is al lang hoor. Wij hebben bij een visrestaurant geluncht. Daar stond een bestelling machine (denk aan McDonald) maar mijn man moesten wij gewoon in de rij staan en de bestelling was een beetje chaos. Ik bestelde een brood met zalm en mijn man ook, alleen die van mij lekker warm en een beetje zoutig, ik denk door de saus. Die van mijn zag er lekker uit, alleen de brood is niet warm. Djess at patat. 2020aug3bbbb Na gelucht gingen wij natuurlijk winkel in winkel uit, alleen souvenir winkels. Ik ben niet naar kleding winkels binnengelopen en ik heb dit jaar helemaal niks gekocht op Renesse. 2020aug3bbbbbb In andere souvenir winkel zie je leuke dingen. Er zijn ook gedroogde bosbloemen en ook lego. 2020aug3bbbbbbb En toen hard regenen.

VLOG

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like