Follow:

Reset!


Vanmorgen wilde ik Djess onder de shower douchen maar de water super koud. De warmte water werkt niet. En Djess is al naakt. Ik rende snel naar de meterkast en heb geen flauw wat ik moest doen. Dus ik drukte de reset en kookte meteen water zodat Djess kon warm douchen. Gelukkig kwam warm water na de reset knop drukken. Maar daarna…

weer koud water tot Arjo thuis om half five. Dus de hele dag waste de spullen met koude water en ik hen de hele dag niet gedoucht, gelukkig hoefde ik niet naar buiten te gaan.
Arjo terug van werk en ging gelijk douchen en ook naar de meterkast zodat warm water kreeg. Maar toen Arjo snel weer vertrokken (afspraak met hypotheek). Weer de water koud toen Djess in ik onder douch naakt stonden. Brrrrrr….ik rende snel naar de meterkast, gelukkig dichtbij want ons badkamer zit in de hal (flat kamers). En ik again…reset knop drukken en laaaaang wachten ..gelukkig kwam warm water en snel..snel douchen. Alles hier niet zo goed meer, de deuren maken lawaai als dicht of open doen…ccccrrrt! ccccrrriiiit!

Share
Previous Post Next Post

You may also like