Follow:

Review : Amoun dode zee zeep


Vandaag de tweede zeepje van olijfoliezeep.nl ga reviewen “Amoun dode zee zeep“. De `Amoun` zeep komt uit Jordanië. Toen het bekend werd en bewezen was dat de mineralen zoals magnesium, sodium, broom etc. een heilzame werking hadden op de huid, werd het tijd om iedereen de kans te geven om daarvan te profiteren. De zeep is vrij van dierlijke- en chemische toevoegingen.

Wat zei olijfoliezeep over deze zeepje :
– een diepe reiniging van de huid – het vernieuwen van de huidcellen en verwijderen van de oude huidcellen – desinfecteert de huid en laat zweetgeurtjes verdwijnen – helpt bij huidproblemen zoals eczeem en acne – laat de huid glansen en maakt het zachter door de plantaardige oliën – door de cocosolie en palmolie wordt de huid gehydrateerd en zorgt de zeep ervoor dat de huid niet uitdroogt – geschikt voor dagelijks gebruik – voor elk huidtype.

Ingrediënten: palmolie, cocosolie, dode zee mineralen, glycerine, geurstof: ambergris.

Amoun dode zee zeep – 100gr. € 5,50 De zeep is vrij kleine stukje, wel handig. Je hoeft niet dus hem te snijden. De zeep geeft goed genoeg schuim en het ruikt het wel lekker. Ik gebruik hem elke dag en die maakt myn huid absoluut niet uitdroogen, het juist zacht aan voelen. De zeepje en geschikt voor alle huidtype.

Pluspunten :
– Natuurlijk ingrediënten
– Fijne geurtje
– Schuim goed
– Myn huid droog niet uit
– helpt bij huidproblemen zoals eczeem en acne
– Myn huid voelt zacht aan
– Geschikt voor elk huidtype

Minpunt :
– Snel op 😀 (ongeveer 2 half weken, elke dag gebruik)

Bij olijfoliezeepje kan je deze zeepje bestellen. Met iDeal en Paypal kan je betalen.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like