Follow:

Shoplog : Action, V&D, Prenatal en Name it

In de twitter heb ik gevraagd wat zou ik doen om shoplog te updaten. Er antwoord dat in filmpje. Eigenlijk heb ik gemaakt maar toch niet zo bijzonder dus doe maar niet ๐Ÿ˜€ maar ik hoorde heel schattige Djess`s stem in achtergrond. Ik probeer eigenlijk Djess`s stem te opslaan (voordat Djess kan praten..uuuh…daaa…eh..! ๐Ÿ˜€ ) maar het lukte niet ๐Ÿ™

De titel klinkt wel dat ik flink geshopt ๐Ÿ˜€ maar nee hoor. Ik heb niet zo veel gekocht. Een paar dingetjes bij Action dan bij V&D, Name it en Prenatal kleertjes voor Djess gekocht. Lekker Turkse pizza gegeten en Djess sliet lekker in de buggy :slaap: Benieuwd naar aankopen….

Canon 500D+50mm/1.8


Bij name it – 2 kleertje gekocht, V&D – 2 nijntje rompies (vergeten cadeaukaart gebruiken ๐Ÿ˜€ ), Prenatal – 1 rompie en broekie. Allemaal in de sale :dance:

Bij Action : Water Wasser, 3 oorbellen, 1 armbandje, 1 holografisch papier (om bokeh te maken ofzo of als achtergrond), bellenblas, Bijbel Fotografe en Photoshop boekje voor maar 3.99 per stuk.

Dat was het ..oja naar Kruidvat voor lotiondoekje en opvolger melk en C1000 ..boodschapen doen…oeh..wij zijn bekaf zeg!

Share
Previous Post Next Post

You may also like