Follow:

Review : BB Cream van bbcreamshop.eu


bbcreamshop is een webshop vol met BB cream producten. Eindelijk BB Crema in Nederland te koop. Ik werd gevraagd door bbcreamshop (DiamantWellness) of ik BB Cream wil reviewen. Ik zei natuurlijk nee tegen want ben heel erg benieuwd naar deze cream. Ik heb vaak goed dingen over deze cream. Ik heb er een tube van merk Missha Perfect Cover No. 23 en 3 samples 2 Skin79 en 1 SkinFood. Benieuwd wat ik er van deze creams….Missha Perfect Cover No. 23/Natural Beige (tube) – 20ml – 11,85euro heeft anti-aging formule om je rimpels te verminderen. De creams zijn geurloos dat vind niet erg. Je hebt maar heel kleine beetje nodig voor je gehele gezicht. De cream geeft mooi dekking en heel makkelijk aanbrengen. Hier voel ik me niet dat ik de foundation in my face aanheb. Echt fijn en zo zie je dat de vlekjes op my gezicht onzichtbaar zijn. Ben erg tevreden met deze cream en de kleur is ook past bij myn huidkleur.

De andere cream vind ik het ook fijn. Ik zie dat ze dezelfde effect geven bij mij.

Deze producten kan je bij bbcreamshop bestellen, met iDeal, Vooruitbetaling, Pay pal kan je betalen.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like