Follow:

ESSENCE herfst/winter 2017 (last minute cadeau voor in je schoenen)

ESSENCE herfst/winter 2017
Herfst is al en nu komt de winter seizoen. En nog maar een paar dagen gaan jullie Pakjesavond of pakjesmiddag doen. Gezellig met familieleden en geliefde mensen. Last minute idee voor in de schoenen verstoppen. Kijk je mee

Essence Fresh & Fit Awake Primer €3,59

ESSENCE herfst/winter 2017
Het zit in een tube. Deze primer brengt je alleen onder de foundation en zorgt dat je egale en frisser uitzien. Bovendien blijft je make-up langer met deze primer. Dit product bevat vitaminen en cranberry water. Het textuur is licht en glans finishing geven dus zorgt dat je niet te veel aanbrengen. Mijn gezicht ziet er fris uit met een beetje glimmende. Maar ik vind het niet zo erg vooral nu in de winter.

Essence Correct to perfect cc concealear palette €3,59

ESSENCE herfst/winter 2017
Met doorzichtige deksel zie je vier verschillende kleuren concealear in deze palette die alle mogelijke onregelmatigheden kunnen wegwerken. Op de achterkant van de verpakking vind je informatie over de kleuren van deze concealear. De groene kleur neutraliseert roodheid, perzikkleur laat je huid er minder grauw uitzien, geel vervaagt donkere plekken en lavendel harmoniseert je huidskleur en verbergt grauwheid.

Essence Metal Chrome – 10 My Name is Gold Rosé Gold Blush €2,99

ESSENCE herfst/winter 2017
De blush zit in doorzichtige verpakking met daar chrome tekst. De blush heeft een zachte poedertextuur en bevat een subtiele glans die aan je huid geven. De kleur van deze blush dacht ik dat een bronzer was maar blijkbaar een blush. Een hele mooi natuurlijk blush met een subtiele glans finishing. Er zijn in drie kleuren beschikbaar.

Essence Soft Contouring 11 Sucker For Grey Lipliner €0,99

ESSENCE herfst/winter 2017
De potlood heeft precies zoals de potlood zelf. Dankzij zachte textuur glijdt de lipliner over je lippen. Dit lipliner heeft matte finish. Ik zou wel graag andere kleuren hebben want soms gebruik ik lipliner ook gewoon als lipstick. Dus als ik lipstick vergeet meenemen dan kan ik deze gebruiken als lipstick. Er zijn in negen kleuren beschikbaar

Essence Kiss The Frog 01 Switch To Fairytale Princess Lippenstift €1,99

ESSENCE herfst/winter 2017
Een leuk illustratie staat op de verpakking. Het ziet er wel kinderachtig uit maar toch wel leuk, vind ik. Ken je waarschijnklik verhaal over kikker wordt een prins. Dus geeft je maar de kikker kus en wacht op de magie. Deze lippenstift heeft groene kleur maar verandert na het aanbrengen van kleur. De exacte kleur is afhankelijk van de pH-waarde van je lippen. Spannend! En het is dus een unieke stijl voor iedereen. Er zijn in drie kleuren beschikbaar.

Essence Ultra Last Instant Colour 05 So Un-Grey-Tful Lipstick €2,39

ESSENCE herfst/winter 2017
Simpel zwarte huls. De lipstick is in de paars grijs tint en heeft een crèmige textuur. Het voelt licht op je lippen en droogt mijn lippen niet. Deze kleur zou ik niet snel pakken maar wel af en toe dragen met deze kleur is niet verkeerd. Er zijn in 14 kleuren beschikbaar.

Essence Metal Shock 04 Mercury Lip Paint €3,39

ESSENCE herfst/winter 2017
Metallic effect is megatrend. Met deze glanzende lippaint, geeft je lippen extra uniek. De lip paint heeft een applictor en het plakt niet en heeft een applicator. Met deze kleur kan je eigen looks creëren. Ook met andere vijf kleuren natuurlijk.

Essence Lips Go Wow! 01 Show’Em Your Style! Lip Art Palette €3,59

ESSENCE herfst/winter 2017
Met doorzichtige deksel kan je de kleuren in deze Lip Art Palette zien. Ik vind het dat handig. Wat ik mis een lipbrush, misschien gebruiken wel niet zo maar toch mis ik het wel. Maar je kan gewoon met je vinger over je lippen aanbrengen. Hieronder de swatches

ESSENCE herfst/winter 2017
In deze palette zijn er vier kleuren van licht naar donkere tinten. De lipstick heeft crèmepoeder textuur en semi matte finish behalve de lichte tint, iets glans. Je kunt solo gebruiken of als topper over je lipstick aanbrengen

ESSENCE herfst/winter 2017ESSENCE herfst/winter 2017

Essence Primatic Hololighter Stick €3,59

ESSENCE herfst/winter 2017
De hihgligter zit in een stick met een holografische deksel. Heel erg leuk. De highligter heeft een licht pigmentatie holografische effect. Op de foto heb ik nog niet geblend. Als je die blend, zie het weinig de highlighter op je wangen. Het moet meerdere keren opbouwen om de highliter goed te zien. Highlighter is erg handig overal meenemen.

Fulface met deze producten behalve eyeliner en maascara
ESSENCE herfst/winter 2017

Essence
Mijn favoriete zijn de lipstick met kikker illustratie, Ultra Last Instant Colour lipstick, Lip Art palette, Primer, Lipliner, Blush. Je hebt nog tijd om deze producten aan te schaffen in de winkel Kruidvat en Etos bij jou in de buurt of online. Welke Essence producten hierboven zou je willen in je schoenen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like