Follow:

Review : Dr. Organic “Body Butter”


Ik vind het altijd niet prettig als na gedoucht myn lichaam niet gesmeerd met body lotion of body butter. Toen ik van Dr. Organic 3 body butter kreeg, smeer ik gelijk in (natuurlijk na gedoucht), want ben erg benieuwd naar.


Deze zijn body butter die ik heb : Pomegranate, Vitamen E, Aloe Vera. Alle drie ruiken lekker, die Vitamin E iets licht zoet, niet overhersen, fruitig en fris, Just heerlijk ruiken, best lang blijf hangen. De body butter zitten in dezelfde verpakking, alleen allemaal heeft eigen label en kleur en er zit een deksel onder de deksel, veilig..word het niet geknoeid. Het structure van de body butter zelf is in principe dezelfde. Het smeer makkelijk en trekt snel in. Myn huid voel heerlijk zacht aan en gehydrateerd.

Ze kosten €9,79 per stuk voor 200 ml. Ik vind het wel redelijk prijs voor heerlijk en fijne body butter.

Pluspunten
– 100% biologisch
– Dierproefvrij
– Te koop : bij de Tuinen en bij Dr. Organic Webshop
– Geen siliconen
– Geen SLS
– Geen parabenen
– Heerlijk zacht
– Het ruikt lekker

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like