Follow:

Review : Essence PureSkin anti-spot cleansing wipes


Reinigingsdoekjes zijn makkelijk en handig om overal mee te nemen. Dat is echt voor mensen die niet zo veel tijd hebben, haast of lui, bij iemand logeren, onderweg.

De verpakking is fijn in blauw wit plastic en er is een transprant dekseltje zo kan je open en afsluiten. De geur is fris maar echt sterk maar maar blijft niet hangen na je huidsgezicht met deze doekjes schoongemaakt. Let wel op dat niet voor je ogen en mondje area gebruiken dat is minpuntje. Ik was zo enthusiast dus ik gebruikte hem gelijk voor myn ogen maar myn ogen voelt niet zo prettig (gelukkig niet overdreven), last van die sterkte geur. Je voelt je huidsgezicht een beetje plakkerig maar langzamer voelt huidsgezicht zacht aan en je hoeft niet met water afspoelen, ideaal toch?! Handig toch voor on the go. Daarna breng ik een lekkere nachtcrème aan. En ‘s ochtends als ik wakker word, blijft myn gezicht zacht voelen.

Pluspunten :
– Handig
– Water niet nodig
– Mijn huid voelt zacht aan.

Minpunten :
– niet voor oogmake-up
– de geur te sterk

Er zitten 25 doekjes in de verpakking en dit kost ongeveer €1,49. Ik zag op essence site dat deze doekjes niet verkrijgbaar in nederland. Maar misschien wel in grote filiaal Kruidvat te koop.

Deze product heb ik gekregen van Essence

Share
Previous Post Next Post

You may also like