Follow:

021 Taman Kanak-Kanak

TK = Taman Kanak-Kanak : Kleuterschool
AURI = Angkatan Udara Republik Indonesia
Bapak-bapak : Vaders

TK is afkorting van Taman kanak-kanak en ik heb op Taman Kanak-kanak Angkasa gezeten in my geboortestad Tasikmalaya. Deze kleuterschool is behoort van AURI . Elke morgen brachte de bus mij naar de kleuterschool. De bus is ook van AURI en haalde ook bapak-bapak/vaders/de personeels van AURI om naar hun werk te brengen. Myn moeder maakte voor mij ontbijt/lunchbox en elke dag wat anders zoals gekookte/gebakken eiren, rice, fruits etc. en water mee in waterfles. Wij droegen schoolkleren aan (Orange jurkje met witte blouse), witte sokjes en zwarte schoentje (helaas heb ik geen foto van 🙁 ) Ik denk dat ik cute was toen ik mini Dhini was :blush: :hihi: grapje! Tijdens buitenspellen/pauzetijd..Ik ging spellen natuurlijk en ik kon aardig schommel doen..ja…heeeeeel hoog. Het was leuk 😉 verder ben erg shy persoon (volgens de lerares ook).
Tot 12 uur `s middag zatten wij elke dag op kleuterschool. En terug naar huis brachten de bus ons veilig weer thuis. Als ik nu terugdenk, was ik eigenlijk te oud voor kleuterschool maar toen die tijd moest eerst kleuterschool voordat naar basisschool dus dat moest wel …als ik nog goed begrijp maar vind eigenlijk niet leuk want op basisschool ben de oudste, denk ik of misschien was er 1 of 2 die dezelfde leeftijd met mij (dat zou blij zijn voor mij 😀 )

Niet zo spannend verhaaltje maar het was leuk om iets te herinneren 😉
Op naar volgende deels

Share
Previous Post Next Post

You may also like