Follow:

Review : justjjewels “happy sun “shine”” bracelet


Ik heb heel leuke Sieraden webshop ontdekt Just J Jewels. Deze Sieraden zijn in Sterling Silver en Goud voor dames en ook voor heren. Just J Jewels bring LOVE & JOY into your life en spreid it. Als je een of meer van deze sieraden/charm draagt, hopelijk dat je je veel liefde, joy, happy, shine kan krijgen/voelen. Wie wil niet he…?! Dan natuurlijk zou heel leuk zijn met all die heerlijke gevoel.

Goed start van dit nieuw jaar om deze sieraden te reviewen. De naam van deze sieraden geeft mij een goed gevoel “Happy Sun “Shine”” bracelet. En hoop my happiness blijft komen zoals op de sieraden staat “Shine” (op zijde)


Met wrinkled ribbon (soort stof) in beige/bruine kleur kan je de charm erdoor heen en dan op je pols eromheen en sluit met strikje af. De lengte van de stof is 39cm (best lang genoeg) voor mijn kleine pols. Je kan ook extra/meer ribbon charm toevoegen . Ik vind het heel erg gaaf armbandje. Wrinkled ribbon kost €12 en deze happy shine charm 2,1cm kost €64.95

Ik probeer om ze op verschillende manieren te dragen als ketting in kort en lange stijl en om my enkel. Heel erg leuk staan ook, vind ik.

Ik ben heel erg blij dat ik deze happy shine armbandje mocht reviewen. Hartstikke bedankt!

Bekijk gehele prachtige charms bij JustJJewels. Met iDEAL kan je betalen.

Deze product heb ik gekregen van JustJJewels

Share
Previous Post Next Post

You may also like