Follow:

Review : Liz Earle “Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser”


Liz Earle Naturally Active skincare is opgericht in 1995 en heeft 15 jaar botanische schoonheid expertise. De producten zijn van nature en die werken op elk type huid. In travel travel size kreeg ik Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser om te testen.


De cream ruikt lekker zachte mintachtig. Smeer makkelijk en in klien beetje cream doe ik op myn droge gezichtshuid en hals met cirkelvormige massage. Daarna wrijf met de wit hotte doekje (die al in handwarm water) om alle make-up te verwijderen. Deze cream verwijdert ook de dode huidcellen. Daarna spoel ik gezicht met koude water. Wat heerlijk zacht! In het begint was ik lui elke keer moet met warm water maar nu wil ik elke dag doen. Zo heerlijk zacht en schone gezichtshuid krijgen. Deze is echt een aanrader! Zeker! Cleanse & Polish™ Hot Cloth Cleanser 30ml. £5.10
Dat zou complete zijn, denk ik daarna gebruik Instant Boost Skin Tonic en moisturiser van Liz Early. Maar met andere tonic (heb van Kruidvat) en je eigen moisturiser (heb van Yves Rocher) voel myn huid zacht aan.

De doekje zelf is een vrije dun wit doekje. Onder de warm water of kan je in de kom doen en dan voorzichtig met cirkelvormige massage bewegingen op de huid te stimuleren. Pure muslin cloths kost £3.55 (2 stuk)

De prodcuten kan je bij Liz Earle bestellen. Meer info vind je hier

Deze products heb ik gekregen van Liz Early

Share
Previous Post Next Post

You may also like