Follow:

Adventskalender nail polish day 10 : H&M Matte Metallic

Vandaag is de tiende dag van december maand en het is tijd voor de tiende nagellak te showen. Op de tiende box zit een H&M nagellak. Ik heb geen van deze merk, geloof ik en ik ben dus nieuwsgierig van.

 photo Day10-2014dhAdventskalende10a_zpsb49f1869.jpg

 photo Day10-2014dhAdventskalende10aa_zps01924695.jpg
Deze nagellak zit in de swap nagellak met Deb – artikel terug lezen. De nagellak zit in vierkant flesje en vierkant zwarte dopje. De lak ziet er glans uit zo te zien maar dat niet zo want de nagellak is in een matte effect. Ik heb wel twee laagjes nodig om mooi subtiele shimmers te krijgen.Hier heb ik geen matte effect meer nodig want de matte effect vind ik prachtig.

Check morgen op Deb`s site voor de eflde nagellak uit onze adventskalender.

Share
Previous Post Next Post

You may also like