Follow:

Review : Lookinggoodtoday “Ring & Oorbellen”


Wie niet houd van Sieraden, tassen voor dames of heren kan je op lookinggoodtoday gehele leuke collecities bekijken en bestellen. Ik mocht 2 dingen uitzoeken en heb voor deze dames ring owl en oorbellen.

De ring vind ik het erg leuk en handig want die stretch en past om elke vinger. Het gemaakt van metaal in zilvere kleur, 10gr zwaar.De oorbellen is toch best lang voor mij en te bling bling dus ik ga deze niet elke dag dragen, wel voor speciaal gelegenheid ofzo. Van metal gemaakt met veel glimmende steentjes. Als je van bling bling houd dan deze ring voor je.

Ga snel gehele leuke dingen op lookinggoodtoday kijken en bestellen, met paypal en iDeal kan je betallen.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like