Follow:

Review : Ora Brush


Fris adem wil iedereen natuurlijk graag hebben. Eerlijk gebruik ik af en toe met myn tandjes om my tong schoon te maken maar dan natuurlijk niet echt schoon. Gewoon soort spelen denk ik. Er is een alternatief om je tong schoon te maken….met Ora Brush. Vandaag review over


Wat zei Ora Brush :
OraBrush zorgt er zelfs voor dat je bevrijd wordt van geurtjes als knoflook en rook.
Gebruik regelmatig voor vertrouwen in je eigen adem!

De brush zijn erg zacht en de handvat is lang genoeg om vast te houden. Let wel op dat je niet hard op je tong drukken, gewoon zacht wrijven. In het begin moest ik ff aanwennen want dit is voor mij eerste keer my tong schoon te maken met apparaatje. Na tanden gepoetst gebruik ik deze Ora brush (niet elke dag) als ik zelf nodig vind. Ik zie en voel dat myn tong schoon, en bovendien my slechte adem minder geworden. Ik vind het echt handig om je tong schoon te maken.

Meer info kan je op Ora Brush.com, Ora Brush.nl met pay pal (iDeal) kan je betalen.

Filmpje van Ora Brush
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nFeb6YBftHE[/youtube]

Hoe maak je je tong schoon? Gebruik je ook Ora Brush?

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like