Follow:

Review : Silly soap Toffee & Lime

Eerder heb ik gepost lees hier en vandaag ga ik 2de zeepje van Silly soap reviewen.

op de bovenop zit vorm van een bloemetje. De geur ruikt naar lemon maar niet te overheersen en dat vind ik niet erg..lekker fris.

Silly soap zei

Gemaakt van pure shea butter, wat vol vitamientjes zit en waar je huidje erg blij van wordt. De sheabutter heeft een vochtinbrengende werking en herstelt de huid. Sheabutter is hypoallergeen en dus ook zeer geschikt voor de gevoelige huid

Gebruiksaanwizing is percies dezelfde net als Bath Truffles Candy Rose bud maar ik doe deze keer anders…niet onder de douch net als vorige zeepje. Gisterenavond badderde (Djess`s ligbad) ik heerlijk met deze zeepje. Ik kan erin maar niet hele lichaam kan liggen (half liggen).

Na het afspoelen met, heb een zachte huid en lotion was niet nodig en bovendien blijft de geur best lang hangen.

De zeepje te koop op www.sillysoap.nl. Het kost €2,50 per stuk.

Share
Previous Post Next Post

You may also like