Follow:

Review&Swatches : Gosh Autumn Look 2011 “Mono Eye Shadows”


Zijn jullie klaar voor nieuw kleurrijk seizoen van dit jaar met nieuw kleuren voor je ogen, lippen, nagels enzo…? Gosh presenteert nieuw assortiment Autumn Look 2011. Een tijde geleden ontving ik van Gosh mooi doos met nieuw assortiment Autumn Look 2011. Vandaag ga ik de Mono eye shadows voor jullie reviewn en swatches met foto`s erbij natuurlijk.De ingredienten :


Foto gemaakt zonder flits

Gosh heeft 8 nieuw kleuren gebracht voor herfst look 2011 en ik heb er vier van. De Mono oogschaduw zitten in mooi metallickleurrig doosje.
Zoals je ziet …de oogschaduw zit in zwart rond verpakking. De oogschaduw zelf is iets net goed gepigment, maar het blend makkelijk aan. Gosh nieuw kleuren zijn niet vrij rustig, vind ik, maar ik vind ze best mooi. De sand gebruik ik het als highlighter. De prijs is aan dure kant €7.49 per stuk.

GOSH mono oogschaduw is vanaf oktober exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke kleuren vinden jullie mooiste?

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like