Follow:

Review : Superstarnaillacque “Remember Me Red”

Ik ben gek op rode kleur en heb weer prachtige rode kleur. Deze rode lakje van Superstar Nail Lacque ( andere lakje review ) is Remember Me Red.


Remember Me Red is deep red kleur. Het dekt echt super goed in 1 laagje. De flesje vorm vind ik mooi, aan de vrouwelijke kant (just like spaanse gitaar 😉 De structure van dit lakje is erg fijn, niet te dun maar ook niet te dik, het smeer dus makkelijk met fijne kwastje. I love de kwastje want de kwastje is fijn in gebruik, dat is natuurlijk belangrijk, vind ik. Het droog best snel en zit best lang zitten 2-3 dagen.

Ik lak altijd 2 laagjes voor mooi egale resultaat. Kijk mee hoe geweldig deze rode kleur

Middelste vinger zonder top coat..mooi glans he!Pluspunten :
– Droog snel
– Non toxic
– formaldehyde free
– no toluene
– Dekt goed
– Fijne kwastje

Minpunt :
– Alleen Online te kopen

Deze lakjes kan je bij Superstar Nail Lacquer bestellen en met pay pal kan je betalen. Het kost $10 per stuk in 14ml.

Deze product heb ik gekregen van Superstar Nail Lacquer

Share
Previous Post Next Post

You may also like