Follow:

Parfum : Kruidvat The master Perfumer – Pearly Lotus Eau de Toilette

Kruidvat Pearly Lotus
In dit artikel ga ik een parfum van Kruidvat eigen merk “Kruidvat The Master Perfumer”. Het parfum die ik ga aan laten zien, is een parfum Pearly Lotus Eau de Toilette. Benieuwd wat ik ervan vond, lees je mee

Kruidvat The master Perfumer – Pearly Lotus

Kruidvat Pearly Lotus
Het parfum zit in een simpel doorzichtig flacon. Simpel maar ik vind het wel mooi flesje. Het is verpakt in een vrolijke doosje in mint groen met bloemen details. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, alle parfums van Kruidvat zitten in dit soort verpakkingen. Alleen iedere geur heeft zijn eigen kleur en daardoor dus meteen herkenbaar. Pearly Lotus Eau de Toilette is de 16e variant uit The Master Perfumer lijn. De geuren van The Master Perfumer seri is ontwikkeld door wereldberoemde parfumeurs.

Kruidvat Pearly Lotus
Pearly Lotus Eau de Toilette heeft een basis van lotus, roos en muskus. De geur ruikt fris. Voor in de herfst/winter hou ik van sterk/zwaar en kruidig,bloemig geurtje. In de zomer ben ik iemand die van bloemen, fris en zoet geurtje. En deze parfum heeft een frisse geur met een heel licht vleugje roos. Ik vind dit geur perfect bij de lente/zomer. De parfum kan je voor dagelijks spuiten dag en nacht. Maar ik zou hem voor overdag spuiten. Hier en daar zou ik hem weer spuiten want het is niet de geur die de gehele dag blijft ruiken, na een paar uur dragen is niet meer aanwezig maar geen ramp dankzij de betaalbare prijs en met inhoud van 50ml kun je dus nog wel een tijdje mee vooruit. Hou je van luchtig en frisse geurtje, is deze geur zeker voor jou. Pearly Lotus is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €7,99.

Welke Kruidvat The master Perfumer is je favoriet?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like