Follow:

Review : Toeties.nl “Lucky Button Ring”


Ken je Toeties? Een mode accessoire-lijn die van joggingstof houd gebruiken als basis. Simpel maar stoer met knopen in verschillende kleuren en maten ‘Lucky Buttons’. Als je niet van bling bling houd dan is Toeties je ding ding. Toeties wordt handgemaakt door Juanita Wong-A-Soy (a.k.a Toetie). Ik mocht van Toeties “Lucky Buttons” hebben.


De ring is flexible dat betekent op alle vinger kan je omdoen. Ik vind het wel simpele ring maar toch inderdaad anders want de ring is helemaal niet bling bling maar wel lucky (hoop ik dat brengt geluk 😀 ). Eerlijk gezegd wil ik ook zelf maken. Het lijkt mij eenvoudig om te maken. Deze ring kost €4,50 per LBR.

Er zijn andere handgemaakte sieraden zoals armbandje, oorbellen en dus neem kijken op Toeties.nl

Prijzen zijn incl verzendkosten, mits anders aangegeven en Betalen kan via Vooraf betalen of Afhalen+Betalen

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like