Follow:

Review : W.I.C. graffiti nail art

Vorige heb ik 1setje W.I.C. (world inspired colours) graffiti nail art by herome ontvangen. Er zijn 4 dingen er in een leuke doosje zilver met een mooie strik. Ze zijn 1 nagellakje (Soho Manhattan), 1 images B41, 1 schraper en 1 stempeltje. Ze lijkt op Konad maar dan anders..hoe anders…de lakjes is een tippainters. Wel erg handig als je geen image plate hebt want je kan gebruiken om nail art te maken. Het droogt vrij snel dus…

Nu naar de plate en volg intructie zoals op de website van Herome daar kan je duidelijke uitleg lezen. eigenlijk is het percies zoals Konad. Het ziet heel makkelijk toch maar bij mij lukte het gewoon niet. De schraper pakt alle lakjes op de plate of de lakje wordt droog, dus het gelukt helemaal niet. Een paar keren pogingen…die maakt mij gek van dus… ik gewoon die laakjes op my nagel.

Je kan alleen plates kopen die bestaat uit 3 plates, voor €7,50 per set. De lakjes zijn per stuk ook €7,50 en je hebt 2 standaard sets met de basisbenodigdheden voor €12,50 en €24,95. Te koop in de webshop en Douglas Fillialen.

Hebben jullie misschien ervaring hiermee? Let me know!

Gekregen van Herome

Share
Previous Post Next Post

You may also like