Follow:

Revitalash – wimperserum (Glossybox)


Lange wimpers? Wie wil niet hebben? Ik heb vrij korte wimpers en toen ik in de glossybox April er een wimperserum zag, ben ik erg blij want dit heb ik echt nodig.

Hij is geurloos en heeft heel dun kwastje maar het is fijn in gebruik (1,0ml). Hier moet ik goed opletten dat echt dun laagje. Voordat ik naar bed ga, breng ik hem aan op mijn wimpers. Helaas waren er een paar dagjes heb ik niet gedaan. Maar het resultaat ben ik echt dik tevreden. En mijn wimpers zijn nu langer dan drie weken terug.

mijn wimpers waren zonder mascara op foto en linkerkant is drie weken voordat ik wimperserum op mijn wimpers aanbrengen. De Revitalash belooft dikkere, langere en meer wimpers na een kuur van 12 weken dus Ik ga hem verder op mijn wimpers aanbrengen. Ik ben erg benieuwd hoe langer mijn wimpers na 12 weken.

De prijs is woow..erg duur €99,95/3,5ml.

Let wel: maar 1x per dag aan te brengen voor het slapen gaan en een laagje is voldoende.

Share
Previous Post Next Post

You may also like