Follow:

VOGUE Girl en Tina beautylijn voor jonge meiden!

2020-Vogue-Tina-Girl5a HOERA! Deze grootste meidenmerken van Nederlands VOGUE Girl en Tina lanceren een beautylijn voor jonge meiden. Het resultaat: de twee fantastische geurlijnen, Cosmic en Sparkle! Vandaag laat ik je de nieuwe producten VOGUE Girl en Tina zien. Kijk je mee

VOGUE Girl en Tina

VOGUE Girl staat bekend om haar exclusieve geuren en hippe prints en medimerk Tina maakt o.a. het populaire weekblad. De exclusieve beautylijn is ontwikkelt in co-creatie met maar liefst 50.000 meiden uit de doelgroep. Zij hebben meebeslist over de producten, designs en de geurlijnen. Zij gaven o.a. hun mening over de nieuwe productlijn via een live test event, diverse posts via de social kanalen van Tina en VOGUE Girl, workshops tijdens de Tina Zomerkampen en in een speciaal testpanel van 100 meiden. Het resultaat: de twee fantastische geurlijnen, Cosmic en Sparkle!
Cosmic is een fruitige lijn voor de jongste meiden. Sparkle is de frisse geurlijn. De lijnen stralen positiviteit uit en dat wordt versterkt met fun quotes als ‘Shower like a star’ en ‘I don’t sweat, I sparkle’.

Cosmic en Sparkle

2020-Vogue-Tina-Girl5aa Naar de wens van de meiden bestaat de beautylijn uit de volgende producten : anti-transpirant, douchefoam, body mist, eau de toilette en een DIY soap lab. Alle producten zijn voorzien van een hippe holografische print om de twee geurlijnen Cosmic en Sparkle met elkaar te verbinden.

Cosmic is de fruitige geurlijn voor de jongste meiden en ruikt lekker zoet naar een mix van aardbei, framboos en perzik.
Sparkle is de frisse geurlijn en ruikt heerlijk zacht naar citroen, jasmijn en witte roos.

DIY Soap lab Cosmic & Sparkle 2x75g €7,99

2020-Vogue-Tina-Girl5ab DIY Soap lab Cosmic & Sparkle zit in een holograsfische box met daarin twee zeepbakjes : Cosmic en Sparkle en een silicoon vormpjes. Aan de achterkant van de box staat de instructies plaatjes hoe moet je doen. Hieronder stap voor stap hoe je eigen zeepje maakt:
1: Zet alle onderdelen uit het pakket op tafel en leg hier een grote kom en eetlepel naast.
2: Vul de grote kom met 1 zeepbakje en voeg hier 4 eetlepels water aan toe.
3: Roer met de eetlepel het water goed door de zeep.
4: Kneed de zeep goed met je handen, vul de vormpjes voorzichtig en laat de zeep 4 uur drogen.
5: Na 4 uur kan je de zeepjes voorzichtig uit de vormpjes drukken. Je bent nu klaar en hebt zojuist je eigen zeepjes gemaakt!
Meer tips: Check vogue-girl.nl

Cosmic & Sparkle douchefoam, anti-transpirant en body mist

2020-Vogue-Tina-Girl5add Tina en Vogue girl Cosmic en Sparkle zitten in dezelfde verpakking, alleen de label anders. De label van Cosmic heeft holografische sticker met daarop sterretjes. De Sparkle heeft wit label met daarop sterretjes.

Anti transpirant 100ml €3,19 zorgt ervoor dat je de hele dag fris ruikt.
Docuhefoam 100ml €3,39 bevat kleurrijk fluffly schuim.
Body mist 60ml €4,99 zorgt ervoor dat je de hele dag lekker ruikt.

Cosmic en Sparkle eau de toilette 2x15ml €6,99

2020-Vogue-Tina-Girl5ac VOGUE Girl en Tina eau de toilette zit in een geschenkverpakking. De flacon is simpel en praktisch met de inhoud van 5ml. Je kunt een of twee in je beauty tas meenemen zodat je de parfum als je nodig kan opnieuw sprayen omdat hij niet heel lang blijft hangen. 2020-Vogue-Tina-Girl5a VOGUE Girl en Tina beautylijn Cosmic en Sparkle producten zien er girly uit. Superleuk voor je zelf of als cadeautje te geven aan je dochter, nichtjes of bff. Ze zijn te koop bij de Kruidvat bij jou in de buurt en online

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like